iveco-dailyAi nevoie de un furgon eficient si confortabil pentru transportarea marfii pe distante scurte si medii? Vrei ca marfa sa ajunga in siguranta, in cat mai scurt timp, in acelasi timp, furgonul sa aiba un spatiu incapator, astfel incat sa poata fi transportata cantitatea optima de marfa? Atunci trebuie sa cunosti noul concept si furgon al celor de la Iveco Daily, care deja sunt renumiti pentru experienta lor in producerea de autovehicule pentru transportarea atat a persoanelor, cat si a marfurilor.

In acelasi timp, cei de la iveco daily au adus multiple modificari conceptului de furgon, pentru a facilita transportarea unei cantitati mai mari de marfa, pentru a spori confortul celor care au sarcina de a transporta marfa.
Noul autovehicul pentru marfa iveco daily este mai incapator si este proiectat astfel incat sa faciliteze incarcarea marfii, fiind mult mai eficient si avand spatiul interior optimizat, astfel incat poate incapea si mai multa marfa decat in modele deja cunoscute. Pe langa asta, arhitectura furgonului imbunatateste manevrabilitatea acestuia, iar pe distante medii si lungi acesta este un lucru foarte important, este necesar ca soferul sa poata manevra bine autovehiculul, in contextul in care acesta este si incarcat si mai greu. Datorita noului design propus si al modelului mult mai performant devine mult mai usoara atat incarcarea marfii, cat si descarcarea acestia, precum si tranportarea propriu-zisa de la un punct la altul.

Daca sunteti in cautarea unui furgon, noul iveco daily ar putea fi solutia de care aveti nevoie, solutia optima atat din punctul de vedere calitate-cost, cat si din punctul de vedere al arhitecturii, dimensiunilor spatiului de depozitare a marfii si a confortului pentru sofer. Nu sunt deloc de ignorat aspectele tehnice, care au cunoscut si ele optimizari si imbunatatiri, astfel, la noul iveco daily, este optimizat si consumul de combustibil.

FacebookTwitterGoogle+