masini-rindeluireLemnul este un material care permite obtinerea de diverse aplicatii, pentru a avea piese de mobilier superbe fiind necesare indemanarea la prelucrare si imaginatia bogata. Este mai ieftin decat alte materiale, mai usor de prelucrat si are un aspect estetic foarte placut. In functie de esente si de scopul folosirii sale, lemnul poate fi utilizat pentru a realiza corpuri de mobilier, diverse obiecte decorative, obiecte pentru suport. Procesul de prelucrare este unul complex si complicat, necesitand multe instrumente speciale si utilaje specifice pentru diversele faze ale definirii pieselor de mobilier sau a altor aplicatii. Una dintre fazele care necesita mai multa atentie decat oricare alta este rindeluirea.

Rindeluirea presupune indreptarea si finisarea lemnului de prelucrat si se realizeaza cu ajutorul masinilor de rindeluit profesionale. O masina rindeluit este foarte utila si atunci cand avem de rindeluit foarte multe bucati de lemn, dar si pentru imbinare si sanfrenarea panourilor sau scandurilor. Compacte si usor de operat, masinile de rindeluit au blocuri taietoare cu trei sau mai multe cutite de calitate, mesele de rindeluire sunt solide, din fonta, asigurand o prelucrare mai rapida si mai eficienta, materialul aluneca usor pe masa gratie fetei slefuite. Manivela de sub masa de alimentare permite reglarea inaltimii de rindeluire, in timpul prelucrarii masina rindeluit nu se misca, nu se simt vibratiile, lucrul cu ea este deosebit de simplu si sigur pentru cel care opereaza respectivul utilaj. Aschierea este si ea perfecta, latimea meselor de prelucrare este ideala pentru rezultate precise, unele mese au si limitatoare din fonta care se pot inclina pana la 90 de grade.

Motoarele puternice din dotare si dispozitivele de deplasare pentru transportul usor dintr-un loc in altul, dar si reglarea rapida a adancimii de aschiere recomanda masinile de rindeluit atat pentru prelucrare realizata in atelierul propriu, cat si pentru cea industriala. Cateva modele performante gasiti pe site-ul holz-maschinen, magazin online cu o gama completa de utilaje de prelucrare la preturi mici, transportul este gratuit, se pot importa produse in maxim 5 zile din Austria sau Germania sau se pot livra de pe stocurile din Cluj si Iasi.

FacebookTwitterGoogle+