cauciucuri-iarnaTrece vremea extraordinar de repede. Ritmul debordant a vietii in marele oras face ca timpul sa fie comprimat si sa nu iti dai seama cand trec anotimpurile. Vara a trecut repede, toamna parca a fost inexistenta si suntem din nou aruncati in iarna. Daca esti ca mine si trebuie sa iti folosesti automobilul zi de zi, atunci stii ca e momentul sa iti schimbi cauciucurile. De ce? Pentru ca legea o dicteaza si pentru ca este imperativ pentru propia siguranta sa ai cauciucuri iarna.

Eu nu sunt foarte organizata. Am fost mereu o persoana visatoare si pot sa spun ca nu am nici un fel de conexiune cu domeniul tehnic. Chestiunile care tin de domeniul tehnic le las in grija barbatilor din familie. Am realizat dupa o discutie cu tatal meu ca este momentul sa imi cumpar cauciucuri iarna cand mi-a spus ca cele de anul trecut din pacate nu mai fac fata si anul acesta. Sunt prea vechi si peticite si au fost si asa mostenite de la fratele meu. Am inceput astfel sa caut cauciucuri iarna si am gasit intr-un final unele accesibile. Montajul lor le va face taica-miu care se pricepe tare bine la astfel de chestiuni caci a avut multe masini de la varsta de 18 ani. Eu abia astept sa le monteze mai ales ca am planuit ca anul acesta sa facem vacanta de iarna la munte si dorind sa fiu independenta de restul familiei doresc sa plec acolo cu propria masina pentru a avea independenta necesara in cazul in care planurile mele nu coincid cu ale lor (asa cum se intampla mai mereu).

Daca tu esti la fel ca mine si nu dai prea multa importanta acestor chestiuni, nu le neglija si cumpara-ti tot ce iti trebuie din vreme pentru a nu avea mai apoi probleme. Eu sunt o norocoasa.

FacebookTwitterGoogle+