De cate ori nu ti s-a intamplat sa cumperi o pereche de pantofi si sa constanti ca nu iti vin. Sau de cate ori nu ai fost nevoita sa cumperi o pereche de pantofi care erau prea mari, cu un numar, de pilda, doar pentru ca aratau foarte bine. Pantofii de serie au foarte multe inconveniente, calapodul e diferit, culorile si materialele nu sunt chiar atat de bine alese, asortarea devine dificila si chiar imposibila. Spre deosebire de ei o pereche de pantofi la comanda comandati rapid online iti vor veni perfect, nu vei face rabat de la calitate si design, vei purta ceva care este personalizat exact asa cum iti doresti.

Firmele care livreaza si comercializeaza, produc pantofii la comanda, cum e si PantofiPlus.ro, au specialisti cu experienta care sunt atenti la cele mai mici detalii si ofera fiecarei cliente posibilitatea de a alege orice fel de model si de culoare, de tip de piele naturala de cea mai buna calitate. Designerii cu experienta stiu sa puna in valoare fiecare tip de material ales de clienti, combinatiile rezultate fiind cele mai inspirate pentru fiecare model nou de pantof. Comenzile de pantofi la comanda se fac rapid, cu ajutorul unor formulare speciale, asa cum e si cazul magazinului online PantofiPlus.ro, se pot comanda de la pantofi cu toc si talpa joasa, la pantofi pictati sau stiletto, de mireasa, cu platforma. Toate produsele de la PantofiPlus sunt fabricate in Romania, din piele 100% naturala, pe site sunt disponibile si mostre de piele si un ghid de alegere marime corecta.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste doua produse, mereu apar modele noi pe site, tipul de piele este usor de specificat, indiferent ca vrem piele box, piele intoarsa sau piele lacuita. Pentru a alege pantofii potriviti de fiecare data si a comanda cat mai usor ai la dispozitie si un comparator online, dar si consultanta de specialitate online sau telefonica, specialistii cu experienta fiind pregatiti cu raspunsuri pertinente de fiecare data.

FacebookTwitterGoogle+