pantofi-la-comanda-filipNu mai este un secret pentru nimeni ca pantoful pe care il purtam spune foarte multe despre personalitatea noastra. Chiar si femeile judeca de multe ori barbatii dupa pantofi si nu este deloc doar o constatare care tine de cat de plin e portofelul sau despre cat de fashion e personajul, ci mai degraba de ce tip de barbat ar incalta o pereche sau alta de pantofi.

Vom vedea in cele ce urmeaza cinci stiluri de pantofi care nu trebuie sa lipseasca niciunui barbat, insa pentru ca nu doar forma conteaza, ci si materialul dar si modul cum “imbraca” piciorul, nu ar strica sa luati in considerare varianta unui atelier care creeaza pantofi la comanda. Veti simti fara doar si poate diferenta, fie si daca optati doar pentru pantofi de gala, unde aveti nevoie de stil si eleganta dar si de originalitate, calitate si confort.

Pantofii Oxford – ii puteti considera pantofii ideali pentru cele mai multe ocazii, ii puteti purta de le jeans la costume, exceptie facand doar tinutele formale si intalnirile de afaceri ceva mai sobre. Insa chiar si pentru acestea exista un pantof Oxford foarte fin, negru, care poate fi chiar din lac pentru seri de gala. Modelul cel mai popular de Oxford este cel cu perforatii.
Ghetele office – ideale pentru tinute la birou in costum. Neaparat optati pentru un model facut pe comanda pentru ca aveti nevoie de detalii desavarsite, pentru ca ghetele fie cu adevarat elegante. Printre cele mai populare modele sunt ghetele Chelsea, cu elastic pe laterale, pentru a fi usor incaltate, evitand astfel fermoarul care indeparteaza de eleganta pe care o doream.

Pantofii monk – denumirea data pantofilor cu catarama. Nu veti alege vaianta old-fashioned, ci pe cea moderna cu catarama dubla, si chiar daca nu este un pantof pe gustul tuturor, uneori este nevoie de ceva mai multa eleganta decat pot conferi sireturile.
Loafersii – sau mocasinii, asa cum ii mai cunoastem. Sunt ideali pentru tinute casual, si in varianta lor mai fina chiar pentru tinute mai elegante.

FacebookTwitterGoogle+