hota-pentru-bucatarieMirosuri neplacute, abur, fum, toate fac parte din viata oricarui bucatar, amator sau profesionist. De fiecare data cand se gateste, in functie de tipul de proces folosit la preparare, bucataria noastra sau cea de la restaurant poate fi plina de abur sau de mirosuri persistente, lucru ce poate ingreuna desfasurarea activitatii.

Geamurile deschise si curentul nu fac decat sa inrautateasca situatia, tot ce se afla intr-o camera se poate imprastia in toata locuinta sau localul. In astfel de situatii una dintre cele mai bune solutii pentru eliminarea fumului, aburului si mirosurilor neplacute este folosirea hotei.

Hotele sunt niste dispozitive usor de montat si de exploatat, din materiale rezistente, au diverse trepte de putere pentru a le utiliza cat mai usor oricand. Pe piata exista o multime de modele de hote, de diverse dimensiuni, cu diferite tipuri de eliminare a mirosului si aburului, cu filtre din carbon sau sintetic, alte materiale mai ieftine. De asemenea vorbim si de hote telescopice, decorative, simple, cu unul sau doua motoare, incastrabile in mobilierul de bucatarie, cu becuri puternice si sisteme de aerisire speciale pentru eliminarea rapida a aburului sau mirosului de prajeala.

Hotele telescopice au un design deosebit care le permite sa isi modifice dimensiunile cand nu sunt folosite astfel ca spatiul ocupa este mult mai mic, nivelul de zgomot e foarte redus, performantele lor sunt garantate, rezista pana la 10-15 ani de functionare. La montare se stabileste pozitia ideala a hotei in bucatarie, se pot demonta la nevoie si remonta, nu afecteaza puterea arzatoarelor, sunt sigure pentru utilizare permanenta si au motoare construite in asa fel incat sa faca fata tirajului stabilit.

Cand vechea hota da semne de imbatranire o puteti inlocui cu una noua de la Casa si Bucataria, magazin online cu articole pentru o bucatarie profesionista si complet functionala. Hotele de la Casa si Bucataria acopera necesitatile unei bucatarii obisnuite sau unei bucatarii de hotel sau restaurant, se pot intretine foarte usor, raportul calitate-pret este foarte bun, se ofera garantie si transport rapid prin curierat. Detaliile tehnice din pagina fiecarui produs si numarul mare de modele recomanda Casa si Bucataria drept locul perfect pentru cautarea unei hote performante si rezistente.

FacebookTwitterGoogle+