cauciucuriDin graba sau din nestiinta ne putem trezi ca am cumparat cauciucuri pe care nu le putem folosi. Returnarea lor este permisa si nu prea, in functie de unde cumperi, costurile de achizitie sunt destul de mari asa ca este bine sa te feresti de astfel de afaceri paguboase. Iata in continuare cateva sfaturi pentru a evita sa mai cumperi cauciucuri nepotrivite pentru masina sau de o calitate indoielnica.

In primul rand ai grija sa iti rezervi cateva ore sau poate zile ca sa consulti toate ofertele si sa te documentezi despre produsele sau gama de produse pe care le ai/o ai in vedere. Pe piata sunt foarte multe modele si tipuri de cauciucuri asa ca in prima faza trebuie sa le delimitezi doar pe cele care iti folosesc, care se potrivesc vehiculului. In al doilea rand, evita sa cumperi din magazine no name, care au reputatie proasta si nu au servicii clienti de calitate. S-ar putea sa nu poti afla informatii suficiente despre ce cumperi, cei care ti le ofera sa nu fie in masura sa te ajute sa faci alegerile cele mai bune. In al treilea rand, nu cumpara nimic fara garantie si fara sa te asiguri ca setul de cauciucuri achizitionat este facut special pentru masina ta. Este bine sa cumperi doar cauciucurile produse de cei care au facut si masina, doar din magazine online care au si contracte directe cu marii producatori. In al patrulea rand nu te baza doar pe ce spun cei de la firma care vinde cauciucurile, intreaba prieteni care au mai cumparat, vezi cum se comporta produsele montate la altii si alege doar calitate premium.

Nu in ultimul rand prefera cauciucurile pentru vehicule comerciale cu rezistenta mare la uzura, pe cel silentioase si cu un grad foarte bun de aderenta, pe cele care sunt garantate cativa ani buni si rezista la greutati mari.

FacebookTwitterGoogle+