La casa sunt foarte multe lucruri de care trebuie sa te ingrijesti pentru a ajunge sa ai tot confortul de la bloc. Pe langa eventualele reparatii si renovari, ai nevoie sa te asiguri de existenta instalatiei de canalizare, de apa, gazele trebuie sa fie si ele prezente in zona. Cea mai mare problema la tara e legata de apa. De multe ori nu e un sistem de alimentare cu apa foarte bine pus la punct, depinzi doar de fantani si de puturi. Pentru a avea mereu apa la canal si in casa se poate instala un hidrofor de calitate.

El asigura rapid alimentarea cu apa din put sau fantana, irigarea si stropirea plantelor este foarte simpla odata ce este setat, adancimile de la care se aduce apa prin aspirare sunt foarte mari, se poate ajunge si la opt metri adancime. Desi este ceva mai complicat si mai mare decat o pompa submersibila hidroforul poate asigura necesarul de apa pentru o intreaga gospodarie, are componente rezistente la coroziune, incarcarea manuala a coloanei de aspiratie nu este necesara atat timp cat exista autoamorsarea. Opririle si pornirile de la un hidrofor de calitate sunt reduse, de unde si consumul mic de energie pe termen lung si prevenirea socurilor de presiune prin intermediul vasului de expansiune. Silentios si simplu de montat, de intretinut, hidroforul isi va face treaba atat timp cat exista apa la o anumita adancime, va avea nevoie de supraveghere din cand in cand pentru a ne asigura ca aspirarea apei este realizata in cele mai bune conditii.

Cu un hidrofor vom avea apa oricand dorim, costurile initiale se vor amortiza rapid, functionarea continua a hidroforului nu va fi o problema mai ales ca acesta este proiectat pentru a rezista fara probleme la ore intregi de aspirare a apei. In functie de nevoile fiecarei gospodarii se poate opta pentru diverse tipuri de hidrofoare, de diverse capacitati si cu o serie de caracteristici tehnice adaptate tipului de sursa de aspirare a apei existente in gospodaria respectiva.

FacebookTwitterGoogle+