Frittata cu legume este o reteta de mic dejun copios, pregatita la cuptor. Este gata in maxim 25 de minute si o puteti servi asezonata cu ceapa verde proaspat tocata presarata deasupra
INGREDIENTE
-6 oua
-120 ml smantana lichida
-100 g bacon
-100 g rosii cherry
-100 g cascaval
-2 cepe medii
-400 g spanac baby/1 conserva
-un praf piper
-1/2 lingurita sare

MOD DE PREPARARE:
1. Bate ouale foarte bine impreuna cu smantana lichida, sarea si piperul.
2. Luati o tigaie, si frigeti bine baconul intr-o lingura de ulei, apoi adaugati si ceapa tocata marunt, cand baconul si-a lasat grasimea.
3. Frige ceapa pana se rumeneste un pic, apoi adauga rosiile si spanacul si amesteca pana ce spanacul se schimba la culoare.
4. Intr-o tava de cuptor pune impreuna toate ingredientele: baconul si ouale batute cu smantana si cascavalul.
5. Lasa tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, si vei observa ca fritatta se rumeneste si mirose foarte bine.
6. Serveste frittata cu ceapa verde tocata presarata deasupra si bucura-te de un mic dejun delicios.

FacebookTwitterGoogle+