Vara curatenia poate deveni mai complicata decat te-ai putea astepta. Temperaturile ridicate si gradul mare de umezeala duc la accentuarea mirosurilor neplacute, acarienii si bacteriile se dezvolta intr-un ritm alert, asa ca o curatenie totala trebuie facuta mult mai des. Disconfortul termic accentuat vine la pachet si cu o oboseala cam mare, timpul petrecut cu o curatenie in toata casa creste, randamentul nu e asa de bun. In vremurile moderne gospodinele au lasat deoparte matura sau aspiratorul clasic si au lasat intreaga curatenia in baza unui aspirator robot. Cum ii spune si numele noul tip de aspirator este practic un aspirator cu functii avansate, complet automatizat, cu senzori speciali si telecomanda, comenzi adaptate mediului in care va fi folosit. Unele modele au si mop incorporat, au dimensiuni reduse, se pot strecura chiar si prin zonele greu accesibile, nu au nevoie de mai mult de doua ore sa-si faca treaba, nu sunt zgomotoase si consuma foarte putina energie electrica, au acumulatori puternici care permit o autonomie de peste 150 minute.

Avantajele unui aspirator robot modern tin de numarul mare de modele disponibile pe piata, de eficienta si rapiditatea lui, de functii adaptate unei curatenii complexe in toata casa. De asemenea vorbim de putere de aspirare si curatare mult mai mare, de flexibilitate, mobilitate, posibilitatea evitarii obstacolelor cu ajutorul hartilor 3D ale incaperilor, dar si de o personalizare a comenzilor pentru realizarea unei curatenii exact asa cum isi doreste fiecare utilizator. Aspiratoarele robot sunt simplu de utilizat, se descurca singure in orice conditii, pot evita si firele si alte obstacole, nu cad de pe suprafete mai inalte, au o multime de sisteme de protectie ce le permite sa functioneze ani intregi fara defectiuni majore.

Pe Roboutique aveti la dispozitie cateva dintre modelele de ultima generatie de aspirator complet automatizat, cu putere de aspirare mare si autonomii de pana la 120 de minute, cu filtru HEPA, navigare inteligenta, control cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefonul mobil. Curatarea incaperilor va fi facuta in mod inteligent, aspiratoarele robot se pot utiliza pe covoare sau pe parchet, gresie, faianta, se pot programa, au statie de incarcare speciala pentru momentul in care aspiratorul se reintoarce la baza de incarcare. Functia vocala avertizeaza utilizatorul in privinta statusului curateniei si despre zonele in care se poate interveni, sunt evitate obstacolele si treptele prea inalte, robotul isi poate folosi senzorii pentru a se deplasa fara ajutor dintr-o camera in alta, camerele video montate pe unele modele disponibile la Roboutique permit o mai buna deplasare pe distante mari. Aspiratoarele moderne au accesorii speciale pentru o curatenie impecabila fara nici cel mai mic efort, in tot acest timp dvs. va puteti relaxa la un film sau gustand dintr-o limonada rece. Pentru detalii tehnice si ofertele de pret puteti accesa oricand site-ul oficial Roboutique.

FacebookTwitterGoogle+