curier-rapidCu totii stim ce inseamna sa trimiti un plic sau un colet prin Posta. Desi serviciile s-au mai imbunatatit fata de cele de dinainte de 2000 astazi vorbim in continuare de o livrare anevoioasa si greoaie in cazul Postei. Lucrurile se pot rezolva relativ rapid daca aveti nevoie de flexibilitate si operativitate din partea firmei care livreaza daca apelati la un curier rapid. Spre deosebire de Posta curieratul rapid livreaza oriunde in tara in aceeasi zi sau a doua zi, tarifele sunt mai bune, serviciile sunt de calitate, operativitate este ridicata, flexibilitatea este garantata.

Curieratul rapid presupune preluarea imediata a plicurilor sau a coletelor si livrarea lor prin intermediul retelelor foarte bine puse la punct. Serviciile oferite sunt personalizate, vorbim de livrare nationala, internationala, medicala, pentru magazine online si livrari flori, dar si de distributie plicuri si pliante, flyere, servicii postale adresate si neadresate. Pe site-urile firmelor de curierat rapid, cum e si Sameday, veti descoperi aplicatii online pentru urmarirea traseului livrarii, notificarile permanente la preluare si primite, predare colete, plicuri sunt un plus pentru curier in raport cu Posta. Pentru urgente firmele de curierat rapid pun la dispozitia clientilor si livrare ultra rapida, tarife avantajoase si siguranta ridicata in timpul transportului. Se poate alege intre livrari exclusive, priority, economy, on board, next flight out, fiecare comanda este onorata rapid, raportul calitate-pret este superior celui din cazul Postei.

De fiecare data cand trimiteti colete sau plicuri, acte importante curierii rapizi vor raspunde cu promptitudine cerintelor dvs., puteti solicita chiar si livrari pe timp de noapte, masinile folosite la transport au un design compact, se pot deplasa chiar si prin cele mai aglomerate locuri pentru ca livrarea sa fie facuta in cel mai scurt timp. Orele de livrare sunt respectate, nu e nevoie sa mai stati la cozi la Posta, coletele ajung la dvs. acasa si sunt predate personal.

FacebookTwitterGoogle+