Pentru cei care sunt deja familiarizati cu tranzactionarea de monede virtuale a cumpara Bitcoin cu card este o banalitate cu siguranta. Insa pentru cineva care de abia a aflat ca exista si aceasta posibilitate lucrurile pot fi cam confuze. La inceput cumpararea cu un card in lumea monedelor virtuale era cam dificila. Dificila si de inteles si de realizat in practica. Din fericire marile companii care si-au dat seama ca pot profita de pe urma apetitului oamenilor pentru Bitcoin au simplificat foarte mult procesul si cumpararea de Bitcoin cu un card a devenit simplu de inteles si de pus in practica.

In lume si in Romania sunt deja foarte multe variante de site-uri care permit tranzactionarea de monede virtuale. Procesul e simplu, ai cont de utilizator, ai portofel virtual, ai si datele de la card si poti incepe sa cumperi si sa vinzi. Sunt niste limite saptamanale in unele cazuri, de pilda anumite site-uri din strainatate permit pana la 150 dolari sau euro pe saptamana instant cu un card de credit sau de debit. Desigur, la fiecare tranzactie sunt si niste comisioane, niste taxe pentru ca poti folosi cardul, unele mai mari, altele mai mici, dar nu sunt de speriat. Majoritatea site-urilor au deja tutoriale pentru cei care vor cumpara Bitcoin cu card, e suficient sa va faceti un cont la ei, sa conectati cardul cu aplicatia lor online, sa adaugati datele sale in profil, sa verificati ID-ul si cam atat. Nu aveti de facut decat sa cumparati Bitcoin cu un card.

Veti observa pe multe site-uri existenta optiunii Instant Buy cu un card de credit sau debit, e suficient sa accesati pagina respectiva si veti putea introduce suma dorita pentru Bitcoin. E simplu, e eficient, e sigur, fiecare site are sisteme de securitate moderne si criptare, tranzactiile se proceseaza rapid, sunt acceptate cam toate cardurile populare de la marile firme producatoare.

FacebookTwitterGoogle+