Vi se pare cunoscuta intrebarea, da? Si mie. De fiecare data cand imi facun CV-ul, la mini intreviu ala de la subsol, apare intotdeauna si intrebarea asta. Si ma oftic maxim. Pai nu stiu ce sa raspund la o asemenea intrebare. Eu nu stiu ce fac maine, daramite peste 10 ani.

Asa ca, de multe ori scriu fix ceea ce vrea sa auda angajatorul. Sau ceea ce cred eu ca vrea sa auda angajatorul: cu o cariera in plina ascensiune. Dar cariera mea e lame. Undeva la pamant. Nu de alta dar nu o am. Incerc sa mi-o cladesc. De multe ori, m-am tot gandit care-i treaba cu intrebarea asta. Si mi-am intrebat colega de la resurse umane. M-a lasat masca raspunsul ei. Cica e mai mult psihologica intrebarea. Vor sa vada daca esti om de cariera sau de familie.

Asta nu am sa o inteleg niciodata. Si daca raspund, ca ma vad pe un iaht in Marea Adriatica? De unde vor intelege ei ca sunt femeie de cariera, sau de familie? Hmmmm? Pai nu au de unde. Si sa nu raspund la intrebare nu pot, ca par a fi neserioasa. Mereu stau si ma gandesc cate 10 minute ce, naiba sa raspund la intrebarea asta.

Dar mereu gasesc raspunul in functie de jobul la care vreau sa plic. Ma uit ce vor de fapt sa angajeze, si bang, le trantesc raspunsul. Stiu, stiu, nu e frumos. Dar daca nu stiu cum ma vad peste 10, ani? Ce sa raspund? Nu stiu unde voi fi peste 10 ani? Nu cred ca e profesional.

FacebookTwitterGoogle+