asigurare-rcaEu conduc de vreo cinci ani si mereu am incercat sa pastrez actele in regula si sa-mi fac asigurare auto, pentru a fi sigur pe mine si pentru a fi pregatit pentru orice eventualitate. De cand am cumparat masina noua, a trecut ceva timp de atunci, la initiativa sotiei mele, am facut o asigurare rca online, ceea ce a fost mult mai rapid si comod, imi amintesc ca am primit-o prin livrare in Bucuresti chiar in aceeasi zi.

Acest serviciu de asigurare rca au un fel de optiune foarte interesanta, acesta este un reminder rca, care, cu sapte zile inainte sa-ti expire asigurarea iti trimite un reminder ca trebuie sa o reinoiesti. Acest reminder l-a primit sotia mea si m-a tot batut la cap intreaga saptamana sa-mi reinoiesc acea asigurare rca. Abia in ziua de vineri mi-am gasit timp sa completez formularul pe site si sa trimit toate datele pentru reinoirea asigurarii. Cu parere de bine, chiar in aceeasi zi mi-a fost livrata la domiciliu acea asigurare rca. Mi-am pus-o in automobil, langa celelalte acte, ca un alt simplu document pe care trebuie sa-l am cu mine.

In week-end, ne-am gandit cu niste prieteni sa iesim la o cabana, in apropiere de oras, sa stam cateva ore. Aceea a fost prima data in viata mea cand am avut nevoie de asigurare rca. S-a intamplat un mic accident pe drum, fara prea mari daune, fara victime, doar la o cotitura ne-am atins doua automobile. Astfel, am ajuns sa estimam suma pe care trebuia sa i-o achit celuilalt sofer si iesea, sincer, o suma frumusica. Desigur, aveam asigurarea rca si nu-mi faceam griji, dar imi priveam sotia cu recunostinta pentru insistentele ei.

FacebookTwitterGoogle+