Daca ai de facut multe prezentari la birou si vrei sa fie cat mai interesante ai nevoie de o tabla magnetica. Tabla magnetica este usoara, se monteaza usor oriunde, e simplu de transportat, are suprafata speciala pe care se poate scrie, pot fi folositi si magneti daca e cazul pentru prezentari mai speciale. La ora actuala sunt foarte multi producatori de table magnetice, ofertele sunt variate, asa ca e destul de greu sa te hotarasti la o tabla magnetica.

Cum o alegi pe cea potrivita pentru tine? E simplu. Suprafata de scris trebuie sa fie cat mai alba, vizibilitatea textului sa fie mare, contrastul sa fie mare. Cu cat avem suprafete care rezista mai bine la stergeri cu buretele special si la scrisul cu un marker, cu atat vom avea table magnetice de care ne vom putea folosi pentru o vreme indelungata. Pe langa suprafata va trebui sa tinem cont de materialul din care sunt facute tablele magnetice, cele mai bune au miez rezistent tip fagure, care e mai bun decat interiorul din carton presat. Rama tablelor cumparate e bine sa fie din aluminiu de calitate, pentru o greutate scazuta si o manevrare cat mai simpla indiferent de spatiul avut la dispozitie. Sistemele de prindere in perete trebuie sa ofere sustinere cat mai buna si sa fie usor de montat si de demontat, suprafetele vor fi rezistente la zgarieturi, la actiunea acizilor.

O tabla buna va avea incluse si accesorii, magneti sau markere, bureti, va fi usor de transportat dintr-un loc in altul, va permite afisarea informatiilor intr-o maniera cat mai deosebita. Dimensiunile tablelor magnetice ar trebui sa fie cat mai mari daca avem de facut prezentari mai complexe, daca avem public mai mare care asista la prezentari. Pe langa toate acestea, garantia oferita de producatori ar trebui sa fie extinsa, sapte sau zece ani e o varianta buna de luat in considerare cand cautam tablele magnetice.

FacebookTwitterGoogle+