certificat-firma-de-incredereIn Romania, prin Centrul de Cercetare al Opiniilor Clientilor CBOK, a aparut o noua metoda de a prezenta competenta si profesionalismul serviciilor medicale oferite si aceasta consta in Certificatul “Firma de Incredere”, care poate sa faca referire la clinica medicala sau la cabinetul pe care il reprezentati.
CBOK pune la dispozitie E-Cardul din cadrul site-ului www.firmadeincredere.ro , unde medicii romani, indiferent de specializarea si competentele lor, isi fac promovare online, cu activitatea lor, tratamentele pe care le aplica, conditiile in care isi desfasoara activitatea, schimburi de experienta, comunicare, experienta impartasita, pentru ca medicina din Romania sa-si arate si latura pozitiva.

Medicii au nevoie de un Certificat “Firma de Incredere”, inca o garantie pentru competenta lor profesionala. Acesta trebuie vizualizat de catre pacientii lor, pentru ca increderea in medici, in ultimul timp, s-a deteriorat. Oamenilor le trebuiesc garantii! CBOK verifica firmele din toate domeniile, iar in cazul medicilor, analizeaza cu atentie in mediul online activitatea din sanatate cu si mai mare atentie.
CBOK a introdus in Romania, in cadrul unui proiect desfasurat la nivel european, promovarea companiilor în mediul online, în strânsă legătură cu crearea unei imagini pozitive acestora. Proiectul desfasurat la nivel european „Firmă de Încredere” a fost elaborat si lansat la începutul anului 2013 de către compania CBOK Sp. z o.o, cu sediul în Polonia. Scopul său este sa ofere utilizatorilor access la o baza de date ce cuprinde firme din toate sectoarele de activitate care si-au castigat distinctia ca urmare a serviciilor intr-adevar profesionale si de calitate si a introduceriii cu succes a normelor privind eticheta în managementul afacerilor.

Certificatele “Firma de Incredere”, autocolantele cu logo-ul “Firma de Incredere” si E-cardul, disponibil pe platforma www.firmadeincredere.ro , au rolul de a face vizibilă apartenenta cabinetelor si clinicilor medicale la acest proiect desfasurat la nivel european, fapt ce va spori credibilitatea, va usura procesul de selectie si va ajuta pacientii pentru a gasi medici de incredere.

Certificatul “Firma de incredere” garanteaza inca odata ca medicii din Romania sunt profesionisti!

FacebookTwitterGoogle+