Sa fii angajat toata viata nu mai e demult visul tinerilor care intra pe piata muncii. Dependenta de patron si de conditiile impuse de el a fost inlocuita in prezent de o dorinta de libertate si o flexibilitate mai mare cand vine vorba de locul de munca. Cum poti obtine aceasta independenta? Un startup e un pas important spre independenta si spre un program ceva mai flexibil, seful dispare, tu esti propriul tau sef, ai timp de mai multe lucruri si poti sa iti organizezi viata exact asa cum vrei.

Flexibilitatea in relatiile cu partenerii comerciali, decizii manageriale ceva mai rapide, mai putini angajati si relatii umane gestionate eficient, iata cateva avantaje ale unui startup. Sa iti faci un startup nu e foarte greu, poti primi si bani de la U.E. daca stii cum sa accesezi fondurile europene, ai nevoie de mai multe acte si aprobari si afacerea ta poate sa isi inceapa drumul spre succes. Ce e cu adevarat greu este sa te mentii pe piata si sa iti gasesti de la inceput un loc bun in care sa activezi, un spatiu comercial, daca vinzi anumite lucruri, de exemplu. Cumpararea lui nu e o solutie mai ales daca nu ai o afacere mare, cei mai multi antreprenori merg pe ideea unei inchierieri de spatii. Inchirierea inseamna chirie fixa in fiecare luna, predictibilitatea cheltuielilor, nu e nevoie sa investesti enorm intr-un spatiu cumparat, cu banii economisiti poti cauta strategii pentru dezvoltarea afacerii.

Daca te gandesti la o inchiriere spatii comerciale in Bucuresti e bine de stiut ca au aparut o multime de site-uri specializate pe vanzarea sau inchirierea de spatii comerciale bune in Capitala. Acolo vei gasi anunturi noi in permanenta, detalii despre fiecare spatiu de inchiriat, spatii care sunt deja in zone bune si au toate utilitatile, trebuie doar sa te muti ca sa incepi treaba. Negocierile se poarta direct cu proprietarii, s-ar putea sa ai norocul sa gasesti la sectiunea inchiriere spatii comerciale in Bucuresti spatii care au deja si o clientela, oameni care vin in zona si cauta anumite servicii si produse. In afara de localizare si fotografii relevante cu spatiul, pe site-urile de anunturi vei gasi si informatii legate de posibile utilizari ale spatiilor, date de proprietari, dar si detalii despre starea in care se afla spatiul, daca e intretinut, ce imbunatatiri s-au adus.

Toate anunturile sunt verificate, poti merge oricand sa vizitezi si sa vezi daca e un spatiu de inchiriat pe care ti l-ai dori, preturile sunt bune si sunt raportate la valoarea reala a spatiilor respective. Astfel, in cateva minute, poti avea o lista cu spatii comerciale si te poti hotari rapid in momentul in care vrei sa demarezi proiectul tau, fara efort si cu eficienta maxima.

FacebookTwitterGoogle+